Kamers & faciliteiten

Het Gasthuis is een modern ingericht huis met 14 tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer. Vanuit het ziekenhuis is het een paar minuten lopen naar het Gasthuis.

Elke kamer is voorzien van twee aparte bedden, een eigen douche, toilet, televisie en telefoon. Beddengoed en badhanddoeken worden verstrekt door het Gasthuis. Gasten houden zelf hun kamer op orde en laten de kamer schoon achter op de dag van vertrek. Een overnachting kost 40 euro. Dit is de kamerprijs voor 1 of 2 personen.
Indien gewenst kan de kamer door een medewerker worden schoongemaakt. Hiervoor wordt € 25,- in rekening gebracht.

U kunt inchecken van 13.00 tot 21.00uur. De uitchecktijd is 10.00 uur.

Faciliteiten

Er zijn vier comfortabel ingerichte huiskamers en een mooie tuin en terras. In de bibliotheek staat een pc en er is in het hele huis gratis WI-FI. Er zijn ook een aantal fietsen beschikbaar. Ook is het mogelijk een privé wasje te laten doen voor € 2,-.

Keuken

De keuken is van alle gemakken voorzien. Alle gasten krijgen de beschikking over een eigen keukenkastje en een eigen ruimte in de koelkast. Er zijn 3 kookunits en er is voldoende serviesgoed e.d. aanwezig. Koffie en thee zijn gratis.

Parkeren

Parkeren kan op het terrein van het ziekenhuis.Bij vertrek kunt u uw parkeerkaart bij de receptie van het AvL om laten zetten naar het € 8,00 kortingstarief. De eerste 20 minuten zijn gratis. Gasten met een invalidenkaart kunnen een gratis uitrijkaart bij het ziekenhuis krijgen. Andere bezoekers betalen het normale tarief tot een maximum van € 14,- per dag.

Bibliotheek 2019
Huiskamer 2019
Huiskamer grijze stoelen 2019
Kamer Stad 2e verdieping
Hal eerste verdieping 2019
Badkamer 2018
Kamer Bos 3e verdieping