Kamers & faciliteiten

Het Gasthuis is een modern ingericht huis met 14 tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer.

U kunt inchecken van 13.00 tot 21.30uur (op vrijdag en zaterdag tot 17.00 uur). De uitchecktijd is 10.00 uur. Van en naar het ziekenhuis is het een paar minuten lopen.

Elke kamer is voorzien van twee aparte bedden, een eigen douche, toilet, televisie en telefoon. Beddengoed en badhanddoeken worden verstrekt door het Gasthuis. Gasten houden zelf hun kamer op orde en laten de kamer schoon achter op de dag van vertrek. Een overnachting kost 45 euro. Dit is de kamerprijs voor 1 of 2 personen. Indien gewenst kan de kamer door een medewerker worden schoongemaakt. Hiervoor wordt € 25,- in rekening gebracht. Mocht onze prijsstelling een probleem voor u zijn, dan vinden wij daar een oplossing voor. U kunt hierover contact opnemen met de manager.

Sinds 2021 is het Gasthuis een cashloze organisatie. We verzoeken u vriendelijk om alleen met uw pin-pas of creditcard (Visa of Mastercard) te betalen.

Faciliteiten
Er zijn vier comfortabel ingerichte huiskamers en een mooie tuin en terras. In het hele huis is er gratis WI-FI en in één van de huiskamers staat een gezamenlijke televisie. Er is voor de gasten een aantal fietsen beschikbaar. Ook is het mogelijk om een privé wasje te laten doen.

Keuken
De keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 kookunits + 3 combi-ovens en er is voldoende serviesgoed en keukengerei e.d. aanwezig. Gasten krijgen de beschikking over een eigen keukenkastje en een eigen ruimte in de koelkast. Op sommige kamers staat een eigen koelkast. Koffie en thee zijn gratis. 

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage van het ziekenhuis (adres voor navigatie: Louwesweg12, Amsterdam).Bij vertrek kunt u, als u langer dan vier uur geparkeerd heeft, uw parkeerkaart bij de receptie van het AvL om laten zetten naar het vaste kortingstarief van € 10,00. Als u tussentijds de garage verlaat, gaat het tarief opnieuw in. Gasten met een invaliden parkeerkaart kunnen parkeren op de begane grond aan weerszijden van de parkeergarage van het ziekenhuis.

Bibliotheek 2019
Huiskamer 2019
Huiskamer grijze stoelen 2019
Kamer Stad 2e verdieping
Hal eerste verdieping 2019
Badkamer 2018
Kamer Bos 3e verdieping